čtvrtek 10. března 2016

Tip: The Drifter Leather

Nejenom počítačové firmy začínají v garáži: tento projekt z Řecka začal v garážovém studiu s výrobou minimalistické boty na míru. Úpravy (šířka boty, každá bota jiná) jsou bez příplatku. Bota je lehká s tenkou podrážkou, šitá ručně ze zbytkových materiálů.


Na fotkách se zdá být špička zúžená, ale stačí při objednání zaslat obkreslené chodidlo s vyznačeným rozšířením v oblasti prstů.
Podrážka je buď Vibram, nebo kožená s gumovými protiskluzy. Bota má mírný skrytý podpatek, který může být na žádost odstraněn, výroba trvá 2 - 3 týdny.



Vyrábí se ve velikostech pro dospělé (délka chodidla 21.5 až 29 cm, zhruba 34 - 45 EU), většina stylů je možné ušít i v menších velikostech: 26 EU - 33 EU.


Seznamy výrobců, sandálů a balerínek doplněny.
Objevila Halinka F. ve skupine Barefoot (nejen) pro děti.

2 komentáře:

  1. Dobry den velice me zaujaly vase stranky a mo se mi botky libi, rada bych si barefoot boty poridila.zajimala by me cena techto ruzovych bot s kytickama ve velikosti 37.děkuji Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry vecer, ja tyto boty pouze doporucuji, objednat je lze z Recka tady http://www.thedrifterleather.com/product/pink-tea-party-handmade-leather-fabric-flat-shoes a stoji 93 EUR (momentalne ve sleve). Nada

      Vymazat