úterý 21. března 2017

Little Blue Lamb Baby New vs. Baby Wider

Little Blue Lamb se v řadě Baby vyrábí ve dvou podřadách: Wider pro širší a baculatější nohy a New s užším střihem. Obě řady jsou stoprocentní barefoot.







vpravo Baby Wider, vlevo Baby New


Ještě před zimní sezónou 2016 se LBL v řadě Baby vyráběli jen s koženou podrážkou s gumovými protiskluzy. Zimní se poté začaly vyrábět s gumovou podrážkou - stejnou, jako mají celoroční Baby Wider.
Baby New podrážka má jiný vzorek a je nepatrně ohebnější.




Stélka je u Baby New jen o pár mm užší, vnitřní šířka porovnávaných bot (vel. L s VD 13,7 cm u Wider a 14 cm u New) je 7 cm u Wider a 6,6 cm u modelu New.




Fotky ohebnosti

Baby Wider




Baby New





Boty se vyrábí ve vel. 19 - 22, největší velikost má 14 cm.
Širší botky jsou sehnatelné pouze jako nízké tenisky:




Užší New má více modelů: tenisky dvojího typu a balerínky:




Video:




Podrážka a ohebnost LBL Baby zimních:





5 komentářů:

  1. Dobry den, chcela by som sa len informovat, ci VD pri LBL wide vo Vasom eshope je Vami merana, alebo udavana vyrobcom. Niekde som citala, ze realna dlzka je o 0,5cm mensia ako sa uvadza. A teda na nozku 11,5cm a siroku 6cm su wide dobra volba, prosim? Vziat radsej M ci L velkost? Dakujem!!! P. S. Tato stranka je genialna, hlavne tabulky topanok podla typu noh, fakt super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim, boty merim osobne: delku meridlem Plus12, sirku Clevermessem.
      Na 11,5 cm nohu bych volila vel. M s 13 cm, L by byly obrovske. Na sirku by mely byt fajn - jen upozornuji, ze jsou siroke i v oblasti kotniku, na uzky kotnik nejdou utahnout (to jsou pak vhodnejsi ty uzsi, jdou utahnout lepe a nemaji tak velky otvor pro nohu).
      Moc dekuju :)

      Vymazat
    2. To bolo rychle! Dakujem! Tak pot jasne, velkost M. A co znamena siroky kotnik? :) To asi nesuvisi s velkostou nartu? A tie LBL s gumemou podrazkou uzsie su velmi uzke? Ci by sadli. Rozmyslala som, ci neni moje dieta plutvonozec, no to neviem odhadnut :) Este raz dakujem a fakt chvalim stranku!

      Vymazat
    3. Siroky/uzky kotnik jedine odhadnout: musite jine boty hodne utahovat (uzky)? Je noha celkove baculata a "oplacana" (asi spis siroky)? Pokud fakt nevite, tak bude asi normalni :) Ploutvonozce muzete zkusit odladnout pri pohledu na nohu zespodu: pata je v porovnani s sirkou v prstech vyrazne uzsi, chodidlo ma trojuhelnikovy tvar. Na ploutev obvykle pokud najdete dostatecne sirokou nohu, tak v ni plave v kotniku, sednoucich bot (siroke v prstech, dost mista na palec, uzke v pate) je malo.
      Pokud je ten kotnik spis normalni nebo uzsi, budou sedet ty Baby New lepe. Na sirku maji 6,2 cm, tak pokud v nich nebude nosit tlustou ponozku, tak by to jeste slo, i kdyz mit o 2 mm do sirky vice, bylo by to lepsi. Ale treba jeste o tech par mm povoli.

      Vymazat
    4. Dakujem za vycerpavajucu odpoved! Zatial mame len capacky tikki chubby a froddo shoes (zla volba pre siroku nozku, uz viem, ale udava sa 6cm sirka, tak preto zhanam nieco sirsie) a teda neviem posudit ako musim utahovat :) Ale asi buda i nart i clenok normalny. A plutvonozec tiez nebude, pozerala som zospodu :) Pekne dakujem za pomoc pri vybere obuvi, skoda ale, ze tie LBL new nie su kozene, ale latkove.

      Vymazat