neděle 13. března 2016

Tip / Vertbaudet řada Slippers

Vertbaudet je francouzká firma, která má v nabídce obuvi téměř barefoot řadu Slippers. Téměř kvůli ne úplně dokonalému tvaru špičky, nejsou vhodné pro děti s nohou širokou, zejména v oblasti prstů. Boty jsou vhodné spíš na užší nohu, ideální pro nožku, na které není palec nejdelším prstem.
Prodává se ve velikostech menších (Baby, vel. 16 - 27) i větších (vel. 22 - 38) pro holky i pro kluky, ve větších velikostech je menší výběr.


Přijatelné jsou pouze boty s gumovou lomenou podrážkou:


S objednáváním správných velikostí je trošku potíž - výrobce ve svých velikostních tabulkách uvádí u každé velikosti rozptyl 5 - 7 mm. Údajně jsou uváděné hodnoty doporučené délky nohou pro tu kterou velikost, ale nepočítájí se správným nadměrkem. Nákup je tak sázka do loterie, nejčastěji odpovídá vnitřní délce boty větší z uvedených čísel, někdy je však skutečná velikost (zejména u větších velikostí) dokonce větší než uváděné rozmezí. Můžete zkusit při objednávání přidat poznámku s požadovanou přesnou vnitřní délkou.
Skutečnou přeměřenou velikost několika bot ve více velikostech najdete tady (uzavřená facebook skupina). 




Botky se dají pořídit za velmi rozumnou cenu, pokud při nákupu využijete slevového kódu (sleva 15 EUR plus poštovné zdarma, při nákupu nad 30 EUR). Tento kód získáte pozvánkou - pokud někdo na stránkách nakoupí, může poslat pozvánku na nákup se slevovým kódem až šesti lidem. Pokud kdokoliv z těchto šesti pozvaných pozvánku využije a nakoupí minimálně za 30 EUR, získává slevový kupón i ten, který jej pozval. Kupón se zadává v nákupním košíku před odesláním objednávky.
Tento postup lze obejít trošku komplikovaně tak, že na jiném počítači, než ze kterého budete dělat objednávku (např. v práci) založíte účet a po přihlášení pod tímto účtem pošlete pozvánku sama sobě - je nutné poslat ji na jinou (elektronickou i fyzickou) adresu a na jiné jméno.
Údaje zadávejte bez diakritiky a pozvánky posílejte po jedné. Pokud pozvánku nevidíte v inboxu, podívejte se do spamu, příp. do jiných složek než defaultní (např. u seznam.cz, email.cz, gmail.com).



Pozvánku můžete poslat jen tomu, kdo ještě není na stránkách zaregistrovaný - platí jen pro nové zákazníky.

8 komentářů: