středa 14. března 2018

Slipstop ťapky

100% barefoot, lehké, flexibilní. Pro děti vícero vzorů, pro dospělé momentálně jen dva, ale chystá se doskladnění nových dospěláckých modelů. Dětské jsou do vel. 35, dospělácké velikostně navazují.


Podrážka je protiskluzová (jemný vzorek), snižuje riziko uklouznutí u bazénu i doma. Využití mají v interiéru (bazén, školka, herna, posilovna) i venku na přírodním povrchu (moře, pláž).

Dětské Slipstop váží od 15 do 20 gramů, jsou velmi tenké včetně podrážky. Dobře se obouvají - jsou nazouvací, bez utahování, na noze drží díky gumiččce okolo kotníku.









Podrážka nemá víc než 2 mm, na protiskluzu je tenká vrstva látky, která přechází uvnitř boty i nad prsty a chrání tak špičku:










Část nadměrku zůstává v botě za patou:
















Testování v bazénu: úspěšné, neklouzaly ani na mokrém povrchu.






Botky jsou vyrobeny  v Turecku a složení je: svrchní mat.: 95 % polyamid, 5 %elastan, spodní mat.: 100 % polyvinylchlorid a 100 %bavlna.


4 komentáře:

  1. Dobry den,chtěla jsem se zeptat,jste s botkami spokojeni? Nepoti se v nich nožky? Uvazuji je koupit dětem i na zahradu,připadne i sobe,do telocvicny asi nebudou,ze? Dekuji s pozdravem Pavlicova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim, nepoti, spokojenost. Jsou opravdu velmi tenke, takze zalezi na aktivite, ok budou treba na jogu apod.

      Vymazat
  2. Mozem sa spytat, aky je tu vhodny nadmerok?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Část nadměrku zůstává za patou, takže klidně větší, než obvykle, u většího dítěte min. 1,5 cm.

      Vymazat