pátek 3. června 2016

Video: cvičky z Decathlonu

Bezkompromisní cvičky Babylight ve velikostech 20 - 30. Lehké, nevyztužené, dobrý tvar špičky, dokonale ohebná textilní podrážka s gumovými protiskluzy.





Prodávájí se v několika barvách, v menších velikostech i zateplené. Číslování neodpovídá: naše vel. 26 má vnitřní délku 15,5 cm (uváděných 16,5 cm), vel.  29 má 17,5 cm, uvedeno je 18,5 cm, botky tedy mají reálnou délku o 1 cm menší. 
Šířka ve vel. 26 je 6,6 cm, ve vel. 29 je to 7,4 cm.

Videoukázka ohebnosti:


12 komentářů:

  1. Dobrý den, myslíte že by tyhle botky šly i na ven? Např na zahradu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze sly. Ale jen do sucha.

      Vymazat
    2. Dobrý den, úspěšně je používáme místo bačkory. Celé jsou z poměrně jemné látky netroufla bych si je dát dítěti ven, lehce by je cokoli propíchlo.

      Vymazat
  2. Dobry den, mame tyhle papucky do skolky a syn uz ma nohu 30. Nevíte o nějakých podobných papuckach ve vetsi velikosti? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den, mame tyhle papucky do skolky a syn uz ma nohu 30. Nevíte o nějakých podobných papuckach ve vetsi velikosti? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vylozene podobne temto z Decathlonu asi ne, tady je seznam prezuvek, snad neco vhodneho objevite - v teto velikosti jsou oblibene Tikki, Pathik, Beda Barefoot, Baby Bare Shoes: http://vpavucine.blogspot.cz/2016/03/prezuvky-pro-deti-podle-velikosti.html.

      Vymazat
  4. Dobrý den, sháníme botičky na cvičení do tělocvičny a tyto z decathlonu mě zaujaly, chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem v obchodě zjistit správnou velikost a zda je dostatečná šířka (předpokládám, že v decathlonu nemají měřáky jako v barefoot obchodech)? Syn má 19 měsíců a má spíš širší nožku. Moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velikost i vnitrni delku (odectete si od ni ten 1 cm) najdete na stitku uvnitr boty. Osobne jsem premerila jen tyto dve velikosti, takze doporucuji vzit s sebou do obchodu meridlo (treba Plus12) a botu premerit. V obchode opravdu zadne meridlo nenajdete. Co se tyce sirky, tak tu asi overite jedine spejli, ustrizenou na potrebnou delku. Nebo muzete zkusit obkreslit chodidlo ditete na tvrdsi karton, vystrihnout jej a v obchode zkusit vlozit do boty. Pouhym osahanim uvidite, jestli sedi v botce dobre (na delku volte idealne 1 cm nadmerek, na sirku staci par milimetru).

      Vymazat
    2. Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď, botičky jsme dnes sehnali, nakonec máme 25, ale s tou šířkou pořád nevím, špejli jsem zkoušela a do boty se skoro ani nevešla, na podrážku zespodu seděla akorát, jinak v botech syn běhal bez problému, na délku mu 26 byly moc velké, i když z hlediska šířky by asi byly vhodnější, zkoušela jsem špejli i v jeho zimních botičkách, které mu jsou stoprocentně dobře a taky se mi tam téměř nevešla, tak nevím.. syn má rozměr nožky cca 13,5cm a šířku měl podle měřidla z obchodu před měsícem cca 61, 62 - nedokázala byste aspoň odhadnout podle vašich 26, jestli by šířka mohla stačit?

      Vymazat
    3. Podle te sirky, ktere jsem namerila u 26, by to mel byt dostatecny nadmerek. 26 by na delku urcite byla obrovska, myslim, ze velikost jste zvolila spravne.

      Vymazat
  5. Dobrý den, myslíte, že tento model je vhodný i na běhání v tělocvičně? Trvá na micove hry? Nebyl by lepší druhý model Domyos ultralight? A netusite, zda i u tohoto modelu plati 1cm rozdil? dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu měkké, nijak nevyztužené, takže to je na zvážení. S druhým modelem bohužel nemám zkušenost, měla jsem je jen jednou v ruce, podrážka je výrazněji pevnější.

      Vymazat